5N2A3367 (1)IMG_6904 5N2A3307

Kun kengänpohjat repsottivat totaalisen auki keskellä kaupunkia ja suutarikin kieltäytyi esteellä todeten, ettei mitään ole tehtävissä, uskoin, että on aika heittää vuosia palvelleet Guccit menemään. Sniiiiif.

Paitsi että kaikkea en raaskinut heittää. Taaskaan. Mokkaballerinoihin oli viritelty kauniit puiset pompulat, joiden päitä koristivat hopeanväriset renkulat, joiden varassa ne kengissä aikoinaan killuivat.

Toki puuosat olivat saaneet kyytiä, mutta räjähtäneinä ja katuja nähneinä ne olivat itse asiassa viehättävämmät kuin suoraan paketista vedettynä.

Niinpä leikkelin ne irti ja virittelin kaulaani ikivanhaan hopeaketjuun, joka on odottanut tuunauslaatikossani vuosia sopivaa koristetta. Perfect match löytyi ihan sattumalta, mistä oppii taas sen, että kaikki kiva kannattaa säästää sivussa pitkäänkin ennen kuin sille keksii uusiokäyttöä.

Täällä on laarit täynnä jos jonkinlaista nappia (leikkaan kaikki irti ja säästän ylimääräiset), nahkapaloja (jep, näidenkin kenkien nahat ovat sivussa) ja kankaanjämiä joka ikisestä koltusta, jota väsään – kun eihän sitä koskaan tiedä, milloin inspis taas iskee. 🙂

5N2A3453

Koru: meitsi ihan itte, toppi: Katri/n SS15, kuvat: se herra tästä residenssistä

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone