lingonberry-kansi

// Fit food //

Tässä täyttyy itse asiassa kaksi teidän ihanien lukijoiden toivetta: mitä syön välipalaksi ja miten voi tyhjentää pakastinta.

Ensin tunnustus: inhoan puolukoita kaikkialla muualla paitsi vispipuurossa. Sekin on kauheaa, jos kuoria ei ole siivilöity pois. Jak!

No täti iski niitä litratolkulla käteen. Tein vispipuuron ja tungin loput pakastimeen odottamaan jotain suurta visiota. Ei tullut, mutta tuli hyvä perusjuoma, jota en tietäisi puolukoista tehdyksi, jos en olisi sitä itse tehnyt.

Puolukkajuomassa marjat tulevat imuteltua kuin huomaamatta, sillä vaikka siihen ei ole lisätty sokeria, banaani tuo makeutta sen verran, että irvistykset ovat vain muisto lapsuudesta. Lällyn makeaksi välipalajuoma ei äidy, kun siihen lisää yhden appelsiinin mehun.

Ja kuten huomaa, tämä on hieman lirumpaa kuin aamupalasmoothieni, joten tämän voi hyvin pakata pulloon.

PS. Nuo valokuvareseptit on muuten tehty sitä varten, että voit printata ne näteiksi kuviksi ja teipata vaikka jääkaapin seinään. 🙂

PPS. Tuo aivan älyttömän magee liina tuli lahjuksena Vappu Pimiän kirjajulkkareilta ja se on Lapun Kankureiden uutta mallistoa. Vapun kirjasta reseptiä myöhemmin. Pitäiskö laittaa taas arvonta pystyyn, jotta hittikirja löytäisi uuteen kotiin vielä ennen joulua?

Puolukka-appelsiinijuoma
  • 1 dl puolukoita
  • 2 dl soijajogurttia
  • 1 banaani
  • 1 appelsiinin mehu puristettuna

Kaikki blenderiin ja slurps!

//

And the recipe in English here:

lingonberry-recipeNote that you can print the image!

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone