wc-shirt8

wc-shirt3

// White Collection //

Kesän hotein paita on ehdottomasti ollut valkoinen pitsipaita, joka loistaa rohkeimmilla läpi. Sen ehtii tehdä vieläkin, sillä surauttaminen vie noin puoli tuntia ja valkoinen on muodissa – yllätys, yllätys – ihan joka kesä. 🙂

Jos kantti ei kestä lähteä pelkissä biksuissa tai siistissä rintsikkatopissa kaupungille, tähän on ihana verhoutua hetkeksi pahimmalta paahteelta rannalla. Silloin ei ole ihan nökönuukaa, kastuuko paita uimisen jälkeen tai sotkeutuuko se hiekkaan. Rentoon käyttöönhän se on tehty!

Jos taas lisää alle valkoisen topin, jokainen uskaltaa kiskaista korkkarit jalkaan ja suunnata kesäisen kaupungin iltarientoihin.

wc-shirt5

wc-shirt6

Paidan teko oli näin yksinkertaista: laitoin vanhan paidan kankaan päälle ja leikkasin mallin. Sivu- ja olkasaumoihin laitoin jälleen puolen sentin levyistä liimapaperia, koska välillä sauman kohdalla on pelkkää narua. Saumurilla jäljestä tuli todella siisti.

Laitoin liimapaperia myös käsi- ja kaula-aukkoihin ja huolittelin ne saumurilla. Sitten vain tikkasin ne ompelukoneella yksinkertaisesti sisäänpäin käännettynä. Siisti tuli jälleen!

wc-shirt7

Ja se helma! Sille ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin leikata sopivasta kohdasta, jos paita on pitsiä, jossa muoto on näyttävä.

Ps. Huomaatkos yhden kikan verrattuna aiemmin samasta kankaasta tekemääni rantamekkoon?

Haha, kangas on käytetty ylösalaisin, jotta saisin alareunasta tyylikkäämmän enkä niin mekkomaisen rimpsumaisen. Joten katsele myös itsekin, miten päin kangas näyttää parhaalta! 🙂

wc-shirt4

Worn here with Samuji shorts (similar here), LV wallet and Louboutin pumps (similar here or here). Pics by him who adores me too 🙂

*Includes commercial links* // *In cooperation with Eurokangas*

//

I went totally crazy with white lace this summer! And so did the others too! The hottest tank of the summer is definately a white lace tank.

So I had to have it. 🙂

And sew it.

It was once again really easy. I didn’t have any pattern so I just used my old tank as a pattern and cut similar pieces.

Then I used iron-on fabric to seams and sew them with my serger.

And the hem! If you have a beatiful lace you don’t need to do anything else than cut it nicely.

It took about half an hour to make my style!

PS. Can you see what’s the difference combined to this beach dress? Haha, I used the fabric upside down to get this elegant lace hem. 🙂

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone