Kupari puskee ruskan lailla joka sisustuskaupasta jo toista syksyä.

Kotia piristäviä kupariesineitä ei kuitenkaan tarvitse ostaa uutena, sillä hauskempia ja elämää nähneitä esineitä ovat kirpparit pullollaan – ja Helsingin keskustassakin ihan muutamalla eurolla. Tavaran käyttötarkoituksen voi keksiä uudestaan, ja esimerkiksi kukkapurkeista voi tehdä vaikka kynätelineitä ja kynttilöiden mustuttamasta tarjottimesta saa vaikka mainion samppanjalasiprikan. Juhlat alkakoot!

Yhtään turhaa esinettä en kotiin enää kanna, mutta ihanaa ajan patinoimaa kuvausrekvisiittaa tarttui mukaan Samaria-Shopin kirpputorilta Runeberginkadun ja Tunturikadun kulmasta.

Kokonaiset vanhat astiastot maksavat aina paljon enemmän kuin yksittäin jääneet lautaset, mutta ei haittaa, vaikka koko kattaus olisi täysin eri paria, kunhan sama linja ja sävy säilyy. Käyttäisin muutamat eurot paljon mieluummin hauskaan ja persoonalliseen, eripariseen astiastoon, jonka kokoamiseen on saanut nähdä vähän vaivaa, kuin yhden automatkan uusikeaan.

Katso vaikka miten ihana kokonaisuus syntyi vain muutamalla eurolla! (Ja nyt tähän sarjaan sopivia lisää seuraavilta kirppareilta metsästämään…)

5N2A7693

Kuparikulho vaikka kukkaruukuksi (tai hedelmäkoriksi, aterinlokeroksi pöytään, lampunalustaksi jne.), 6 e.

 

5N2A7756

Kuparipytty vaikka hedelmäkoriksi (tai kukkaruukuksi, kynätelineeksi, itämaisten ruokien soossikulhoksi jne.), 4 e. Vieressä tinalautanen vaikka samppanjalasin alustaksi, 2 e.

 

5N2A7811

Kukkalautanen, 2 e. Alpakkalusikka 3 e.

 

5N2A7890

Valkoinen posliinilautanen, 1 e. Kupariminipannu vaikka kastikekipoksi lautasen reunaan, 1 e. Alpakka-aterimet 3 e/kpl.

 

5N2A7828

Messinkinen kynttiläalusta vaikka lasiprikaksi, 5 e.

 

5N2A7918

Terästarjotin vaikka pikkumaustekulhojen alustaksi, 6 e.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone