5N2A5268Innostuin Yogoben innoittamana kahlaamaan iPadin jooga-applikaatioita ja päädyin Yoga Studioon.

Jos Yogobe maksaa parikymppiä kuussa, tämä on kolmen ja puolen euron sijoitus. Vain ja ainoastaan kerran.

Tietenkään tuntivalikoima ei ole yhtä laaja kuin kesällä avatussa Yogobessa, mutta tarjolla on silti 65 eri tuntia. Ainakin minulle se riittää.

Myös joogamalli on valkoista taustaa vasten täydellisesti venyvä ja täysin huojumaton yli-ihminen, jonka liikkeet on leikelty sopivan mittaisiksi videonpätkiksi, mutta se ei haittaa, sillä saan silti tehtyä hänen opastuksellaan kunnon harjoituksen.

5N2A2848 (1)Tunnit on jaoteltu aloittelijoille, keskitasoisille ja kokeneemmille joogeille. Myös tuntikuvaukset ovat erittäin selkeät (venytystä, tasapainoa, yhdistelmää…), ja ennen tunnin lataamista voi tarkistaa helposti, mitä liikkeitä tunti sisältää. Jos ne eivät nappaa, voi katsoa muutamassa sekunnissa seuraavan. Vetelen muutamana peräkkäisenä aamuna 30-45 minuutin peräkkäisiä sessioita järjestelmällisesti, jotta eri osa-alueet saavat tasaisesti huomiota. Ja nämä ovat oikeasti hyviä!

Edes taustalla soiva perusufosyntikkajoogamusa ei häiritse, vaikka kokonaisuus ei ole läheskään yhtä lämmin, inhimillinen ja virheitä salliva kuin oikeiden ihmisten näköinen Yogobe.

Mutta: tällä on se yksi olennainen etu. Hinta. Muutaman euron investoinnissa on niin loistava hinta-laatusuhde, että tämä sovellus kannattaa hankkia, vaikkei sitä jaksaisikaan joka aamu avata. Kunhan avaa silloin, kun haluaa. Ommmm!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone