5N2A8481

Onko teilläkin johtohelvetti joka nurkassa ja lampussa? Voit piilottaa ne vaikka kaapistasi löytyviin vanhoihin, hauskan värisiin vaatteisiin tai lakanaan.

Toki valmiita muovipeitteitä myydään kaupassa, mutta jos haluaa tehdä johtoviritelmistä sisustuselementtejä, korosta niitä pokkana, jos et voi piilottaa.

Näin meillä:

5N2A8416

1. Tv-kriisi: Telkkariin, blue rayhin ja apple-tv:n välillä sinkoilee neljä eri väristä ja paksuista johtoa, ja koska tv on kiinnitetty suoraan seinään, mikään ei peitä niitä. Paitsi tämä umpikahjo kangas, joka taisi olla alun perin jonkin skidille ompelemani kassin sivutuote. Ylimääräiset johdot on kiinnitetty jeesusteipillä tv:n taakse ja pikkujakkaran alle.

5N2A8486

2. Liian lyhyt ketju: Olkkarin kattokruunua haluttiin sohvan päälle mahdollisimman alas, mutta ketju oli liian lyhyt. Toki ketjua saisi lisää, mutta tällä kertaa kaapista löytyi pieniä koukkujatkeita, joita kasasin muutaman päällekkäin ja peitin koko komeuden kankaanlopulla, jolla meidän ruokapöydän tuolit on verhoiltu. Näin samaa kangasta on käytetty kokonaisuuden rauhoittamiseksi eri puolilla huonetta.

5N2A8493

3. Liian tumma ketju: Eteisen kruunun ketju oli niin tumma, että se teki lampusta raskaan. Kevensin tunnelmaa repimällä vanhan lakanan sen suojaksi.

Kangasviritelmiä voi käyttää tietenkin myös modernimpiin lamppuihin, ja ne näyttävät erityisen mainioilta, jos lamppu on eri kohdassa kuin katon sähköt. Niin vaikka kivan värinen vanha vaate saa uuden elämän, jos sillä tekee löysän lenkin katonrajaan.

Nyt kaapille!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone