sukat7

Villatakista jäi yli söpöä lankaa, ja oli ihan pakko nopeasti nipsutella siitä sukat takin kaveriksi. (Jos klikkaat linkkiä, huomaat, miten suuri ero langoilla on, jos sen neuloo yhteen valkoisen langan kanssa.)

sukat15

Näiden sukkien jippo on kierreresorissa: jos et jaksa/osaa/viitsi/laita tähän sopiva sana neuloa palmikoita tai pitsineuleita, tämä on todella helppo tapa saada varsiin jotain pientä kikkailua.

Idea on tämä: neulot 2 o 2 n ihan normaalisti neljä kerrosta, mutta sitten muutat kohtaa yhdellä silmukalla eteenpäin. Tee näin aina neljän kerroksen jälkeen, ja resori alkaa kiertää nätisti ympäri varsia.

Tämän tavan ilo on myös siinä, että jos sinulla on tapana jättää puikkojen väliin vahingossa pieni rako, siis sellainen, että puikkojen vaihtumisen kohdan huomaa valmiista sukista, tässä se katoaa kierteen sekaan.

sukat4sukat6sukat9sukat11

Nämä on neulottu Jawoll Magicilla, puikot 2,5 ja silmukoita 56 eli 14 per puikko. Koko on about 26.

Silmukkamäärää googlaamalla löydät monia ohjeita, joista voit kopioida kantapään, jos et osaa. Perussääntö on, että teet tuplan verran kerroksia kuin silmukoita on puikolla, joten tein näihin 28 kerrosta ennen kantapään kavennuksia.

Neulomisen iloa! Ps. Nämä ehtii nipsutella vielä jouluksikin!

Lapsella Vimman mekko. Ja tarkkasilmäiset saattoivat bongata kuvista myös kuolleet parvekekukat, hahaha 😀

sukat13

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone