5N2A2902

Pakko hehkuttaa, mitä Hanna Pakarinen on taas luppohetkinään väsännyt: katsokaa nyt, miten näyttävä mutta silti yksinkertainen kaulakoru!

Jep, se näyttää juuri samalta kuin kylppärin perusketju. Tiedättehän sen, jolla tulppa roikkuu käsienpesualtaassa? Pampulaa toisen perään.

Sitä ja sen tyyppistä ketjua saa esimerkiksi rautakaupoista ja erilaisista askarteluliikkeistä.

Pieni tunnustus: Hanna itse on tehnyt ketjunsa hopeasta, koska hänellä on nikkeliallergia. Perusmetallia on vain pyörylässä, joka yhdistää lenksut toisiinsa. Loput ovat hopeaketjua.

Mutta sinä voit tehdä samanlaisen muutaman euron rautakauppaversioista. Idea on tämä: tee ensin sopivan pitkä lenkki kaulaan, ja leikkele lopusta ketjusta eri mittaisia, noin 7-15-senttisiä pätkiä.

Kiinnitä ne pieneen renkulaan, jonka laitat sitten roikkumaan kaulaketjuun. Sitä kauniimpi, mitä “tuuheamman” koruosan teet.

Hyvää viikkoa! 🙂

5N2A2840

//

This Hanna Pakarinen’s DIY necklace looks like that metal chain in bath sink. Well actually it only looks like that: to be honest it’s silver. But you can make your own really easily of that you can from craft stores or hardware stores. Just try, you can make it too! 🙂

5N2A2922

5N2A2996

5N2A2965

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone