5N2A0776

Tässä todellinen palikkajuttu jokaiseen lemmikkikotiin: superhelppo loikoilupesä, joka sopii juuri omaan sisustukseen. Tämän puuhastelee vaikka laiskana sunnuntaiaamuna!

Pesään saa myös yhdisteltyä kolmea yhteensopivaa kuosia, jolloin lopputuloksesta tulee eläväisempi. Reunat ja pohjan olen tehnyt pappakankaasta, patjan jostain alelaarin veluurista.

5N2A0780

Ja kun kyllästyttää, käännä patja toisin päin – ja simsalabim!

5N2A0781

Pesään ei tarvitse edes sen kummempia kaavoja, kunhan muistaa, miten ympärysmitta laskettiin (no googlaa, jos et muista).

Tämän pesän halkaisija eli pohjapalan halkaisija on 50 senttiä ja reunan korkeus noin 10 senttiä (eli reunapalan korkeus 20 senttiä). OHJE: Ompele reunat kaksinkerroin kiinni pohjaympyrään ja jätä noin 10 sentin aukko täyttöä varten. Täytä reunat. Aukon voi ommella umpeen vaikka käsin, jos koneella tuntuu vaikealta.

Patjan halkaisija on hieman pienempi, noin 45 senttiä. OHJE: Ompele kaksi ympyrää yhteen, jätä kääntöaukko, käännä ja täytä. Ompele aukko umpeen käsin, jotta saat siistin ilmeen.

Testikuviin uskaltautuu vain kaksi kattia, mutta kun silmä välttää, viisikin loikoilee siinä sulassa sovussa päällekkäin.

Mikä parasta, reunat ja patjan voi täyttää hyvin kierrätysmateriaalilla. Minäkin taisin tunkea tuon sisälle sisukset vanhasta tyynystä, jonka olin aikeissa heittää roskiin.

Viimeistellyn ilmeen pesälle saa, jos malttaa tehdä muutaman läpipiston patjaosaan.

Ja sitten vain kateilla testaamaan!

5N2A0790

5N2A0814

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone