5N2A6186

Eihän noilla aineksilla pitäisi olla mitään tekemistä pizzan kanssa, eihän?

Hanna Pakarinen haluaa kuitenkin jakaa suosikkipizzareseptinsä, joka on kaikkea muuta kuin perinteinen: sehän on suorastaan keväinen, raikas, ja kevyt!

Tämä tuo auringon suuhun myös niinäkin päivinä, jolloin se ei suvaitse näyttäytyä. (No tänään onneksi suvaitsi ja reippaasti!)

Pohjan, kastikkeen ja perusjuustojen ohjeet löydät tästä postauksesta.

Mutta mitäs muuta Hannan pizzaan laitetaan?

Hanna hittipizza (1 täyte)

Uuniin:

  • 100 g katkarapuja
  • puolikas chili (kyllä!)

Uunin jälkeen:

  • puolikas avokado
  • puolikas puristettu limetti

No siinä ne ohjeet tulivatkin. Lopputulos on aivan yllättävän toimiva ja silti yhdistelmä, joka yllättää suussa. Avokado tuo pehmeyden, limetinmehu raikkauden ja chilit pienen polttelun.

Silti yhdistelmä on niin kotoisa, että tulee ihmetelleeksi, miksi tätä ei ole tehnyt aiemmin.

Hanna kertoo saaneensa inspiraation töölöläisen Linko-ravintolan listalta.

– Oli heti pakko kokeilla, miten tämä toimii kotona, ja tämä on nyt uusin suosikkini! Hanna kehuu.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail to someone